El Suprem rebutja admetre un recurs de la causa de Torra i Costa contra l’espionatge amb Pegasus

Costa assegura que l’objectiu “sempre va ser anar al Tribunal Europeu de Drets Humans”

L'edifici del Tribunal Suprem, en una imatge d'arxiu

L'edifici del Tribunal Suprem, en una imatge d'arxiu / ALBERTO ORTEGA - EUROPA PRESS

ACN

La Sala del Contenciós-Administratiu del Tribunal Suprem ha rebutjat un recurs de l’expresident Quim Torra i l’exvicepresident del Parlament, Josep Costa, en la seva causa contra l’espionatge amb Pegasus. En un auto avançat per El Periódico, del mateix grup editorial que l'EMPORDÀ, el Suprem diu que el plantejament d’un ús “indiscriminat i indegut” de l’espionatge sense autorització no tenia proves, ni tan sols “indicis”, “com s’exposa en la resolució impugnada” de l’Audiència Nacional.

“El Suprem té facultats paranormals: sense haver admès mai a tràmit la nostra demanda ni haver investigat res, ja sap que no ens varen espiar”, ha afirmat Costa en una piulada on ha precisat que ara acudiran al Constitucional per poder anar al Tribunal Europeu de Drets Humans (TEDH).

“Esperem que el TC vagi més ràpid a inadmetre el segon recurs que ara posarem sobre aquest tema”, ha afirmat Costa, que ha dit que anar a Estrasburg “sempre” ha estat el seu objectiu. 

“Espanya incompleix la doctrina europea sobre espionatge i per això vam triar la via més ràpida per arribar a Estrasburg”, ha insistit.