La presidenta de Cs al Parlament, Inés Arrimadas, ha exhibit a l'hemicicle llaços grocs que ha tret de l'espai públic i ha reptat el director de l'Oficina de Drets Civils i Polítics, el manresà Adam Majó, a posar-la a la "llista negre". En el marc d'una moció presentada pel PPC, Arrimadas s'ha dirigit als independentistes per dir-los que resin perquè el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, segueixi a la Moncloa perquè, segons ha garantit, quan governi Cs "s'acabarà la ganga dels xiringuitos".

Arrimadas ah retret als independentistes que omplin els carrers de "plàstics contaminants" i també ha ensenyat durant la seva intervenció un cartell amb el sou de gairebé 90.000 euros que, segons ella, cobra Majó, a qui ha qualificat de "radical vividor del procés".

Arrimadas ha acusat Majó d'insultar el constitucionalisme i "no veure el feixisme on sí que n'hi ha". En aquest sentit, li ha dit que és "una mica miop" perquè "obvia els atacs feixistes d'extrema dreta del independentisme a les seus dels partits constitucionalistes".

La diputada d'ERC Marta Vilalta ha retret a Arrimadas que utilitzi el Parlament com a "plató electoral" i ha qualificat de "ridícules" les actuacions de la presidenta de Cs.