Fenomen a les xarxes

«Ai, àvia, l’has feta bona»: parla la María Luisa, l’autora del vídeo viral de la palmera caiguda a Sevilla

La María Luisa, veïna de Pino Montano (Sevilla), és la responsable del vídeo que ha arrasat a les xarxes en el que es veu com una palmera cau estrepitosament empesa pel vent del temporal ‘Aline’

EFE

S’ha convertit en un dels fenòmens virals d’aquesta setmana a Espanya. La María Luisa, veïna de Pino Montano (Sevilla), és la responsable del vídeo que ha arrasat a les xarxes en el que es veu com una palmera cau estrepitosament empesa pel vent del temporal ‘Aline’. Però el millor no són les imatges, sinó la retransmissió del succés que fa la María Luisa, digna del millor radiofonista.

Aquest divendres, la dona ha donat la cara per explicar com va passar tot: «Estava jo mirant per la finestra. Em truca la meva neta i em diu: ‘Àvia, què fas’. Jo li dic: ‘Doncs mira, aquí estic mirant per la finestra que fa un aire que no vegis. Les branques entren al dormitori. I mira, la palmera, caurà la palmera... uiiii com caigui cap a dins. El termo d’aigua que jo tinc és elèctric i dic, ai mare meva, que la pot fer grossa’.

Facebook i ‘tute’

La María Luisa prossegueix el seu relat davant les càmeres: «I dic: ui la palmera, ui la palmera, que cau la palmera. I em diu ella: ‘Àvia, grava-ho i m’ho envies’. Doncs jo ho vaig gravar. La de dalt em diu: ‘Envia’m el vídeo’.

«Total que ara agafo i el poso al Facebook. Li passo a la meva neta per Whataspp el vídeo i el va posar a ‘tute’ i a totes les cadenes. I em diu: ‘Ai àvia, ¿tu saps que l’has feta bona?’. Però jo dic: ‘¿Què ha pasat?’.

L’enrenou generat per la difusió del vídeo va agafar tota la família de sorpresa. «Em truquen els meus fills, em truquen els meus cosins, les meves netes... ‘Àvia, ¿però saps què ha passat?’ I jo els dic: ¿Però què ha passat? ¿Però què és el que he fet? Doncs això és el que ha passat. Que la palmera va caure».