250 donacions de sang, 250 baldufes, 250 ratafies, 250 presentacions de llibres, 250 dies amb tramuntana, 250 minuts, 250 petons? Tothom ha fet les seves apostes sobre què vol dir els "250" que l'actriu Berta Sayeras repeteix (250 vegades?) en un vídeo de gairebé un minut rodat a diversos espais de Figueres.

Aquesta campanya ha comptat també amb una intervenció al carrer, amb uns misteriosos cartells que han anat apareixent a diferents espais de Figueres on només indicava "250m2" en uns cartells de colors.

La difusió a Twitter va ser ràpida, en pocs minuts diverses personalitats de la comarca ja havien retuitejat el vídeo i fent les seves especulacions sobre els 250.

L'exdiputada Natàlia Sànchez o la periodista Sònia Pau són algunes de les que han volgut participar a resoldre l'enigma.

El cert és que els 250 són metres quadrats i tot fa pensar que es tracta d'un nou espai que obrirà properament a la ciutat. Per sortir de dubtes, Berta Sayeras ha tornat a enviar un missatge a xarxes, on promet resoldre el misteri aquesta tarda de dijous, a la plaça de la Palmera de Figueres.