Google ha dedicat el 'doodle' d'aquest dimarts a la soprano Montserrat Caballé en el dia que hauria fet 89 anys, amb una imatge en què la cantant apareix amb un vano vermell i que ha generat polèmica a Twitter perquè molts usuaris han criticat el dibuix publicant mems.

El retrat de la soprano, que apareix cantant amb un vano i un vestit amb muscleres de flors, ha generat tota mena de comentaris, comparacions i mems a Twitter.

Tot i que la majoria d'usuaris ironitza que el 'doodle' s'assembla al cantant Falete, d'altres hi veuen semblança amb l'exalcaldessa Rita Barberá, la cantant Carmen de Mairena i l'actor Juanito Navarro, entre d'altres.

En el seu perfil a Twitter, Google recorda que la primera actuació de Caballé al Carnegie Hall va merèixer una ovació dempeus de 25 minuts i que fa 89 anys del naixement d'una dona "la veu de la qual s'ha de sentir per creure-ho".

La soprano, morta l'octubre del 2018, va cantar en diferents estils i rols, va rebre cinc nominacions als Grammy i va interpretar juntament amb Freddie Mercury 'Barcelona', un dels himnes dels Jocs Olímpics de Barcelona'92, ha recordat Google.