Li demana matrimoni enmig d'un partit de bàsquet i la núvia fuig corrents

El moment es va viure en un enfrontament entre el Basket Navarra i el COB

Moment en què li demanen matrimoni a la jove enmig de la pista de bàsquet

Moment en què li demanen matrimoni a la jove enmig de la pista de bàsquet / Arxiu particular

Edgar Melchor

Tot preparat. Multitud de persones en unes graderies plenes. Un 'speaker' aixecant el públic dels seus seients. Res podia sortir malament, però va sortir pitjor. El que havia de ser una especial petició de mà en una pista de bàsquet a Navarra va acabar amb un trist final.

Per terra, mar i aire, n'hi ha que escullen una pista de pàdel per a col·locar l'anell, d'altres prefereixen un catamarà enmig del mar. Tots amb final feliç. El cas que es va viure aquest dissabte en el poliesportiu de l''Arrosadia' va ser ben diferent, en un partit entre el Basket Navarra Club i el Club Orense Bàsquet (COB) de la LEB plata.

Un aficionat del conjunt local, amb el genoll clavat a terra i joia en mà, es va dirigir a la seva parella, Patricia, per a demanar-li matrimoni. La jove, que va arribar al mig de la pista amb els ulls tapats, es va trobar amb la sorpresa i quan li va tocar el moment de respondre... va fugir corrent.

Després de fer-se públic el moment a les xarxes socials, diversos usuaris han assenyalat que es podria haver tractat d'una broma preparada pel mateix club navarrès.