El partit que aquest diumenge va enfrontar al Nantes i al Paris Saint Germain va viure una situació insòlita, després que l'àrbitre del partit, Tony Chapron, ensopegués amb el jugador brasiler Diego Carlos, a qui posteriorment va agredir i va expulsar.

En el tram final del partit, Diego Carlos va atropellar el col·legiat, que va caure a terra i va deixar anar una puntada al jugador.

Després d'un breu intercanvi de paraules, l'àrbitre, policia a la vida civil, va treure al jugador la seva segona targeta groga, pel que va ser expulsat.

Chapron va assegurar haver relliscat i no haver intentat fer caure Carlos, segons paraules dels propis jugadors. Una versió que les imatges de televisió contradiuen sense ambigüitat.

Al marge d'aquesta polèmica i incomprensible acció, el PSG, amb la baixa de Neymar per problemes físics, es impuls al Nantes per 1 a 0 amb un gol de l'argentí Ángel Di Maria.

Amb aquest triomf, l'equip parisenc amplia a 11 punts l'avantatge respecte als seus principals perseguidors, el Mònaco i el Lió, que aquest cap de setmana únicament van empatar davant Montpeller (0-0) i Angers (1-1) respectivament.