Guillermo García Núñez té 13 anys, és de Càceres i li agrada la natació. El jove té síndrome de Down però això no li ha impedit proclamar-se campió d'Espanya absolut en la modalitat de 400 metres lliures en el Campionat Nacional de Natació per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual celebrats a la localitat sevillana de Dos Hermanas.

A més, ha aconseguit el bronze en els 200 metres papallona. I per si això fos poc, Guillermo va aconseguir batre un nou rècord nacional baixant la marca establerta en 6:34:08 fins als 6:01:95. Tota una gesta digna de campions!

I com el campió que és va ser rebut pels companys i el professorat de l'escola, el Santa Cecília Càceres, a la tornada. Un vídeo publicat a la pàgina de Facebook del col·legi mostra el moment en què tots els companys del Càceres el van acompanyar fins a l'entrada entre aplaudiments, abraçades i elogis.

L'emotiu moment ja ha estat reproduït més de 2 milions de vegades a la xarxa social i ha estat comentat i compartit per milers de persones. Entre els comentaris i elogis es repeteixen les paraules "enhorabona" ??i "campió". Nosaltres ens sumem a elles. Bravo, campió!