El Figueres no va poder passar de l'empat sense gols, el diumenge a la tarda, davant un Santfeliuenc que se situa com a darrer classificat de Tercera Divisió. En un duel molt espès, els unionistes van perdre una bona ocasió per col·locar-se a només un punt de les places de promoció d'ascens a Segona B, que ara queden a tres.

Els figuerencs, sense homes clau en els darrers partits de lliga com Javi Revert, Roger Brugué o Toni Cunill, lesionats, van començar endarrerits davant un equip que ja iniciava la tarda com a cuer per la victòria matinal del Peralada al camp del Sant Andreu (0-4). El primer avís dels del Baix Llobregat va ser una combinació de Bolaños per Toro que Gallego es va treure de sobre (7'). Tot seguit, una mala sessió de Quimo al porter figuerenc va deixar Tena, escurat, llançant una vaselina que es va perdre fora per poc.

La resposta va arribar de les botes de Serramitja, que després d'un barret a dins de l'àrea va veure com un defensa li treia el xut (15'). Sense carburar a davant, els d'Edu Vílchez ho intentaven amb internades marca de la casa de Pedro del Campo per la banda dreta que no trobaven rematador. El Figueres va acabar el primer temps sense posar perill a la porteria defensada per Oliver.

A la represa, els altempordanesos van sortir més convençuts i amb intenció de fer mal en pilotes aturades, sense èxit. En un córner directe, Pedro va estavellar la pilota al travesser i en una pilota penjada Serramitja no va enganxar-la bé. Per contra, Ortiz i Adrià Ruiz van topar contra Gallego en dues aproximacions clares dels visitants. Malgrat moltes imprecisions i poc joc, el Figueres va poder endur-se el triomf, però un xut del juvenil Ivan Vargas, que debutava, després d'una centrada per l'esquerra de Venzal, va ser desviada a córner per Oliver (89').

UE Figueres: Gallego, Quimo, Varese (Alexis Sánchez, 62'), Chicho, Romero, Ferran Grau, Pedro Del Campo, Roger Vidal (Venzal, 71'), Casanova, Serramitja i Ritxi Mercader (Ivan Vargas, 77').

FC Sanfeliuenc: Oliver, Víctor, Ortiz, Josera, Alberto, Tena, Maldo (Quiles, 37'), Bolaños, Toro, Imanol (Adrià Ruiz, 62') i Eric (Faura, 77').

Gols: No n'hi va haver cap.

Àrbitre: Gómez Meneses.