Ni un contorsionista de circ podria violar una dona posant-li els dits d'una mà a la boca, agafant-li els canells amb l'altra mà i practicar-li sexe oral al mateix temps. Per això l'Audiència Provincial de Girona ha absolt un home acusat de fer tot això perquè «resulta díficil d'acceptar des d'una perspectiva estrictament física».

El seu advocat defensor, Joaquim Bech de Careda, ja va posar de manifest aquest extrem durant la celebració del judici i la sala ho ha tingut en consideració en la resolució. Encara que tambe ha afegit com el testimoni de la suposada víctima quedava desacreditat per ella mateixa per la quantiat de versions diferents que va donar sobre la violació que d'un intent de penetració vaginal i anal va passar a ser sexe oral per part d'una persona que, minuts abans, li havia ensenyat els seus documents d'identiat, comportament completament il·lògic per part d'algú que vol cometre un delicte.

L'únic que ha quedat acreditat és que el 22 de maig de 2014 l'home va petonejar la dona, li va acariciar els pits i els genitals a prop de la discoteca Coyote de Figueres sense que aquesta oposés resistència. Però des d'aleshores que estava empresonat provisionalment. Ara ja no.