Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de la comissaria de Roses, van detenir el dia 25 d'octubre, un home, de 44 anys, nacionalitat algeriana i veí de Cahors (França), com a presumpte autor d'un robatori amb força a l'interior d'un domicili.

A les dues de la matinada del 25 d'octubre, els mossos van saber que s'estava produint un robatori dins una casa en un carrer de la població de Roses.

A l'habitatge violentat, hi vivien dues dones d'edat avançada que van sentir sorolls i van veure algú a l'interior del seu domicili amb una lot. Les víctimes espantades es van amagar en una de les habitacions i van trucar a emergències.

En arribar la patrulla va localitzar amagat, en un portal veí, un home vestit de fosc i que duia guants. L'home portava a les mans una jaqueta negra que a l'interior de les butxaques tenia un tiquet de compra d'un supermercat i un tub de crema.

Les dones van explicar a la policia que quan van veure l'ombra de la persona van xisclar, fet que va fer que el lladre fugís corrents. L'única cosa que trobaven a faltar era una jaqueta negra que tenia un tiquet de compra i una crema.

Els mossos també van comprovar que la porta d'entrada a l'habitatge presentava símptomes de forçament. Davant les evidències els mossos van detenir l'home com a presumpte autor d'un delicte contra el patrimoni (robatori amb força)

El detingut, amb antecedents, va passar el dia 27 d'octubre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual el va deixar en llibertat amb càrrecs.