El jutjat número 6 de Gavà, en funcions de guàrdia, ha decretat aquest diumenge a la tarda l'ingrés a presó provisional comunicada i sense fiança per al jove detingut per haver mort un vigilant a l'estació de tren de Castelldefels (Baix Llobregat). El jutge acusa l'agressor, Sergio M. G., de 20 anys, d'un delicte d'homicidi. Les diligències seguiran el seu tràmit habitual en el jutjat número 6 de Gavà, que té oberta la instrucció en trobar-se de guàrdia en el moment dels fets. L'incident es va produir divendres al matí a l'estació de Castelldefels quan el jove, amb antecedents per un delicte de lesions, hauria agredit un vigilant de seguretat que li va cridar l'atenció perquè estava fent aldarulls.

Segons un taxista, testimoni dels fets, l'agressor estava molt alterat, anava sense samarreta i cridava, perquè volia pujar al tren sense pagar el bitllet i el vigilant el va fer fora de l'estació. A la plaça, el vigilant i ell van continuar la picabaralla, que va acabar amb el vigilant desplomant-se.

La víctima, de 44 anys, moria a causa d'una aturada cardiorespiratòria i diverses contusions al cos. L'agressor va intentar fugir però va ser detingut poc després per la policia local de Castelldefels.