'60 minuts', el programa que ofereix els millors documentals periodístics dedicats a l'aprofundiment i l'anàlisi de l'actualitat i a la reflexió social, política i econòmica sobre els principals temes de debat arreu del món, emet, el dimecres 30 de desembre a les 23.20, el reportatge 'Hillary Clinton, darrere de la cuirassa', una producció de KRO-NCRV, dirigida per Peter Tetteroo.

Podrà convertir-se en la dona més poderosa del món?

Hillary Clinton és candidata -la primera dona de la història- al càrrec més influent de la política internacional: la presidència dels Estats Units d'Amèrica (EUA).

Nascuda el 1947, Hillary Rodham Clinton, advocada de prestigi, es va fer famosa el 1993 com a primera dama -esposa de Bill Clinton- i, després, com a senadora de l'estat de Nova York i com a ministra de Relacions Exteriors (2009-2013) amb l'administració de Barack Obama. Coneguda amb els sobrenoms d'au fènix i falcó, Hillary Clinton és una dona d'una gran capacitat i molt respectada per la seva tenacitat i força.

'Hillary Clinton, darrere de la cuirassa' ('Hillary Clinton, behind the armour') és un documental incisiu en què cinc observadors i amics de la família Clinton revelen aspectes del caràcter que hi ha darrere de l'armadura pública i oficial i descobreixen una persona captiva de la seva pròpia imatge. També recorre alguns dels principals esdeveniments que ha protagonitzat en l'últim decenni, com les eleccions del Partit Demòcrata que va perdre davant d'Obama, l'atac a l'ambaixada dels EUA a Bengasi l'11 de setembre del 2012, l'assassinat d'Ossama bin Laden o els viatges com a secretària d'Estat a Líbia, entre d'altres.

Aconseguirà finalment Hillary Clinton convertir-se en la dona més poderosa del món?