Sota la carpa del circ Charlie Rivel, presentat en societat el dia de Sant Jordi a Figueres, no només es podran veure números de circ, també espectacles que no solen trobar-se en aquests escenaris. Seran, concretament, aquest dimecres i dijous, quan actuaran les estrelles d´El Molino, encapçalades per la vedet Merche Mar, i Gospel Viu amb l´espectacle Nonstop Gospel.

Ambdues formacions hauran de superar un repte: actuar en un escenari rodó. Merche Mar, que va participar en la presentació als mitjans que es va fer fa unes setmanes al Cercle Sport Figuerenc, explica que l´espectacle que duran a Figueres serà el que es pot veure a Barcelona. "És un show que manté molt el contacte humà", reconeix l´artista.

Ritmes intensos

Per la seva part, Gospel Viu vindrà amb una formació més reduïda, però ho farà amb un espectacle "amb molta energia i ritme". "És una proposta diferent, més innovadora, amb un ritme intens i funky", comentaven Sun Foradada i Cristina Bernat. Genís Matabosch, un dels promotors del circ, va buscar punts de connexió entre els dos espectacles i el món del circ.