Peugeot torna a pensar en els amants del motor d'aquesta simbòlica casa francesa que porta més de 200 anys a l'avantguarda del desenvolupament industrial europeu amb una col·lecció vintage que recull els emblemes i logotips d'una de les sèries de fabricació més mítiques del segon constructor de vehicles europeu: el Peugeot 200.

D'aquesta manera, Peugeot ret homenatge a una part de la seva vasta història amb una de les sèries més famoses i aplaudides, no només pel seu significat 'avant garde' dins el món del motor, sinó per la bellesa i plasticitat de les seves línies a tots seus models des del 201 fins avui dia amb el 208.

Un atractiu que es va plasmar també en tots els símbols i logotips, elements que s'han utilitzat per decorar els elements que conformen aquesta col·lecció única que només es pot trobar al web de la Boutique Peugeot.

La mostra la formen els següents elements quotidians: set de caixes de metall decoratives (19 euros); estoig amb sis imants (10 euros); funda per Iphone 5 / 5s (15 euros); mirall de bossa (10 euros); tassa d'esmorzar (12 euros); una manta de viatge amb el seu estoig (20 euros); una safata de metall (12 euros); un clauer (8 euros), un set de tres llibretes diferents (8 euros); un set de tres llapis diferents (7 euros); una samarreta per a home en tres colors diferents a escollir -blanc, blau elèctric i negre- (20 euros) i un estoig de mà (10 euros).

D'altra banda, la col·lecció també inclou diversos packs originals i pràctics, com el 'Pack Estar Bé', conformat per manta, mirall i estoig (35 euros), o el 'Pack Decoració', compost pel set de caixes de metall, la safata i l'estoig amb sis imants (35 euros).

La varietat dels elements presentats a la col·lecció, la seva exclusivitat i el seu preu ajustat la fan ideal per quan es necessita fer un regal, sigui o no amant de Peugeot o del món del motor, o per a aquests dies en què els nens tornen al col·legi i els pares als treballs. Mai una cosa tan quotidiana ha representat tants segles d'avantguarda industrial.

Peugeot

Present a gairebé 160 països amb més de 10.000 punts de contacte amb el client, Peugeot uneix a tot el món Exigència, Elegància i Emoció. En 2014, ha registrat 1.635.000 vendes mundials, ha progressat a Europa ia la Xina i ha continuat amb la seva dinàmica d'augment de gamma. Amb la seva «gamma agost» completament renovada, Peugeot disposa de la línia de producte més jove de la seva història. L'elevat nivell de qualitat en productes i serveis, l'elegància del disseny, la cura pels detalls i l'experiència de conducció contribueixen a l'emoció que proporciona cada Peugeot. Amb més de 60 milions de vehicles venuts, aquestes qualitats són el segell de compromís de la Marca des de fa més de 125 anys.