Els Premis Cotxe de l'Any dels Lectors d'Editorial Prensa Ibérica i 'La Vanguardia' reben al juliol a tres nous aspirants. Ford Ka +, Hyundai Ioniq i Renault Scénic són els protagonistes d'una nova votació a la pàgina web que ja ha començat a rebre els primers vots. Una nova elecció mensual de la qual un d'ells sortirà reforçat de cara a obtenir una de les sis places que donen accés a la definitiva votació final.

Fins a la data ja són sis vehicles dels que gaudeixen d'aquesta situació de privilegi en vèncer en les votacions realitzades des del mes de gener; els Renault Mégane i Talismán, Jaguar F-Pace, Ford Edge, Seat Ateca i Audi Q2. Precisament ha estat el nou i primer esglaó a la gamma tot terreny "Q" d'Audi l'últim a incorporar-se a aquest llistat de models favorits per als lectors, i el triomf parcial ve a confirmar el creixent protagonisme dels SUV al mercat espanyol.

Tres innovadores propostes

Una vegada més, els vehicles candidats tornen a mostrar les últimes tendències tant en matèria de tecnologia com de disseny que predominen en la indústria de l'automòbil. D'una banda, Ford fa un pas més en la seva política de desenvolupament de vehicles compactes de caràcter urbà amb el Ca +, una més versàtil interpretació de l'original Ka. Així mateix, el Ioniq de Hyundai és un clar exemple de l'auge de les noves tendències elèctriques i híbrides cridades a dominar el sector en un futur cada vegada més proper. Finalment, Renault presenta un nou capítol de la seva saga Scénic amb la qual ha dominat el mercat dels monovolums durant les dues últimes dècades.

https://www.emporda.info/multimedia/fotos/esports/2016-07-05-64230-candidats-cotxe-lany-dels-lectors-juny-juliol-2016.html

Bosch Car Service premia els lectors

Després de la conclusió de la sisena votació de l'any, els participants de la quinzena edició del Premi Cotxe de l'Any dels Lectors tornen a entrar al juliol en el sorteig d'interessants regals de manera directa tan sols amb la seva participació en el concurs a través de la pàgina web. Cada mes se sortegem un total de 6 vals amb un valor de 200 euros per a la xarxa de servei Bosch Car Service entre tots els lectors que han registrat els seus vots en aquest lloc d'internet.