La solidaritat dels rosincs ha permès recollir, en només dos dies, un total de 8.150 quilos de productes alimentaris per ajudar les persones més desfavorides. El recapte, promogut pel Banc dels Aliments i coordinat a Roses per Càritas, amb la col·laboració de totes les entitats socials, ha mogut una vuitantena de voluntaris, que s'han apostat els dos dies en sis supermercats, animant els clients a fer aportacions.

Els establiments són dos Caprabo, dos Bonpreu, un Condis i un Mercadona. Aquest any, ha faltat Lidl perquè està en obres. I, a més, Market Carrefour va fer una recollida d'aliments pròpia, el maig passat, també per ajudar el Banc dels Aliments.

"Estem contents per com ha anat el gran recapte, perquè la gent s'ha conscienciat que no només s'ha de donar pasta i arròs, que són els productes que més tenim. Quan hem dit que feia falta alimentació infantil, com purès per a nadons, crema de xocolata, xocolata en pols i cereals, tothom ho ha entès i ha fet aportacions d'aquest tipus", ha explicat el president de Càritas, Pere Bohigas.