Aquest dissabte, 21 de maig, el CAR de Roses celebrarà la primera edició de l'Assemblea Jove, una reunió adreçada a joves del municipi d'entre 14 i 30 anys, on podran exposar les seves propostes i necessitats en matèria juvenil i establir els mecanismes per poder desenvolupar aquells projectes que més interessants els resultin, convertint-se així en els gestors dels mateixos.

L'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Roses organitza periòdicament sessions participatives a través del Forum Jove i altres eines de participació. Amb l'Assemblea Jove, però, és vol avançar un pas més fent participar els joves del municipi d'una forma activa en l'organització i gestió directa dels esdeveniments o projectes que més els interessin, que comptaran amb el suport de l'Ajuntament.

Així doncs, la participació s'amplia impulsant el paper actiu de tots els i les joves que vulguin implicar-se, i no es limitarà tan sols a una recollida de propostes a desenvolupar posteriorment per l'administració. Paral·lelament, l'Àrea de Joventut inclourà també les idees i necessitats que sorgeixin en el transcurs de l'assemblea en l'anomenat Pla Local de Joventut, amb el qual es marquen les línies d'actuació a desenvolupar pel consistori en matèria de polítiques juvenils.

Per participar en l'Assemblea Jove del proper dissabte, que s'iniciarà a les 16 hores al CAR de Roses, no cal inscripció prèvia