Solidaritat

El calendari fotogrāfic 'Bombers amb causa 2017', en marxa

La primera imatge s'ha fet a Girona i n'hi ha de previstes a Figueres i Ribes de Freser

04.05.2016 | 18:57
Els protagonistes de la primera foto.

Aquest matí, 4 de maig, ha tingut lloc la primera sessió fotogràfica per preparar l'edició 2017 del calendari solidari Bombers amb causa. El lloc escollit, el Pont de les Peixeteries Velles, a la ciutat de Girona; i els protagonistes, dos nens de 2 i 4 anys, de l'Hospital Sant Joan de Déu, acompanyats per operadors de la Sala de Control dels Bombers de la Generalitat a Girona i altres membres del Cos de la Regió d'Emergències de Girona.
 
El fotògraf que ha fet aquesta primera fotografia per al calendari Bombers amb Causa 2017 ha estat en David Julià, un professional de reconegut prestigi que enguany s'ha sumat al projecte solidari i hi col·laborarà de forma totalment altruista.
 
Per a aquest mes de maig s'han previst també dues fotografies més a Figueres i Ribes de Freser, les quals comptaran també amb la presència de nens i nenes tractats a l'hospital  i membres dels Bombers de la Generalitat, i que seran fetes pels fotògrafs gironins Jordi Ribot i Joan Castro.
 
  Els infants, els autèntics protagonistes del calendari solidari

Com en les edicions anteriors, el calendari solidari 2017 comptarà amb fotografies captades a diferents localitzacions de Catalunya així com d'Andorra. Els protagonistes tornaran a ser els nens i les nenes de l'Hospital Sant Joan de Déu (HSJD) que seran fotografiats amb efectius dels Bombers de la Generalitat, dels Bombers d'Andorra i els Bombers de Barcelona, que col·laboren amb el projecte per tercer i segon any consecutiu, respectivament.
 
Cal recordar que a principis del passat mes d'abril, el conseller d'Interior, Jordi Jané, va lliurar a l'Hospital Sant Joan de Déu un xec per valor de 60.224 euros corresponents als fons recaptats amb les vendes del calendari solidari Bombers amb causa 2016. Com en edicions anteriors, aquests diners seran destinats íntegrament a finançar, per cinquè any consecutiu, la beca Bombers amb causa, que investiga les malalties maternoinfantils.
 
 
El calendari solidari "Bombers amb Causa"
Els Bombers de la Generalitat i l'Obra Social Sant Joan de Déu col·laboren en aquest projecte solidari des de l'any 2011, arran de la iniciativa de tres bombers voluntaris de la Generalitat, que tenien un objectiu clar: aconseguir fons per a la recerca en malalties infantils. 
 
En les fotografies del calendari els protagonistes són els nens i les nenes de l'Hospital Sant Joan de Déu, així com efectius dels Bombers de la Generalitat, dels Bombers d'Andorra i dels Bombers de Barcelona.
 
El calendari és possible gràcies a un grup de fotògrafs professionals que, a l'igual que en les anteriors edicions, han volgut col·laborar en aquest projecte solidari de forma totalment desinteressada
 

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaįos recomanats: Premis cinema