La consellera d'Ensenyament, Meritxell Ruiz, presideix aquest dijous, 11 de febrer, la presa de possessió del nou director dels Serveis Territorials d'Ensenyament a Girona, Josep Polanco. Polanco entra en el lloc que fins ara ha ocupat el figuerenc Albert Bayot. L'acte se celebra a la delegació del Govern a Girona, i entre els assistents hi haurà el delegat del Govern a Girona, Eudald Casadesús, i la secretària general del Departament d'Ensenyament, M. Jesús Mier.

Josep Polanco, nascut a Girona el 1967, és llicenciat en Ciències Químiques. Ha exercit la docència com a professor en diferents instituts de les comarques gironines, i ha estat director de l'Institut de Santa Coloma de Farners.

Entre 2008 i 2016 ha ocupat el càrrec d'Inspector d'educació. A més, ha exercit de formador en el Programa de formació per a la incorporació a l0exercici de la direcció, i en el Curs de Postgrau en Direcció de centres i serveis educatius de la Universitat de Girona.

D’altra banda, i en l’àmbit de la convivència en els centres educatius, és autor de diversos articles relacionats amb la temàtica i ha estat ponent en algunes jornades de bones pràctiques sobre la convivència escolar