Miley Cyrus acaba de fer 19 anys i pot presumir d'haver aconseguit acumular en pocs anys una fortuna que puja als 89,7 milions d'euros. Un cop més, l'exHannah Montana roman imbatible com l'adolescent més rica del 'star system'. I és que en aquests casos, ser jove no està renyit amb tenir una fortuna astronòmic.

Discos, concerts i fins i tot pel·lícules han fet que Miley, tot i haver deixat enrere la seva etapa a Disney, segueixi convertint en or tot el que toca. No arriba als 20 i ja tindria la jubilació assegurada gràcies a una carrera plena d'èxits que no sembla que s'hagin d'acabar.

Selena Gomez, nòvia de Justin Bieber, va arribar a cobrar 22.500 euros per episodi quan rodava 'Els Mags de Waverly Place' i ara que s'ha centrat en el món de la música, no sembla que les coses li vagin pitjor. Ja té al seu compte corrent la quantitat de gairebé 3 milions d'euros i tot apunta que la xifra seguirà creixent exponencialment.

Encara que per sous elevats, el fill de Will Smith, Jaden, que va cobrar ni més ni menys d'un milió de dòlars per rodar 'Karate Kid' i ha aconseguit guanyar 6 milions.

La vam conèixer gràcies a 'Petita Miss Sunshine' i amb 15 anys ha cobrat 205.500 euros pel seu últim treball al cinema. La fortuna d'Abigail Breslin puja a dia d'avui a uns 9 milions d'euros.

La conegudíssima actriu també s'ha guanyat un lloc entre les grans fortunes de Hollywood i no arriba als 20 anys. Gràcies a les seves col·laboracions ha aconseguit guanyar ni més ni menys que 12 milions i ara arriba trepitjant fort la seva germana Elle, que també és tota una jove promesa.

Els protagonistes de Crepuscle tampoc es queden enrere en això de tenir nòmines milionàries. Els tres van cobrar 19.000.000 pel seu treball en Alba. Però la seva carrera no ha fet més que començar, Taylor Lautner, als seus 19 anyets ha rebut més de 5 milions i mig pel seu paper a 'Abduction'.