Bàsquet

El planter del Vilafant i de l'Escolàpies es classifica pels Campionats de Catalunya

El sots-21 masculí vilafantenc i el júnior femení figuerenc es proclamen campions de Girona

El sots-21 masculí del Vilafant, campió gironí

El sots-21 masculí del Vilafant, campió gironí / CBV

Empordà

Empordà

El planter del Bàsquet Vilafant i del Club Bàsquet Escolàpies van celebrar, el cap de setmana passat, bitllets per anar als Campionats de Catalunya de bàsquet al mes de juny. Per un costat, l’equip sots-21 masculí del Vilafant va rubricar el gran cap de setmana pel club (amb el títol de campió del sènior masculí, a Primera Territorial) amb una victòria a la pista del Vall d’en Bas (52- 72), el dissabte passat.

Aquest triomf permet als de Rodrigo Dierens proclamar-se campions de Girona i classificar-se pels campionats catalans del 8 i 9 de juny a Vic.

Per l'altre, el júnior femení de l’Escolàpies es va proclamar campió de Girona de nivell A, el dissabte passat al pavelló Roser Llop, de Figueres. Les noies que dirigeix Josep Maria Parrot es van desfer del Sarrià de Ter (95-50) a l’última jornada i el cap de setmana del 8 i 9 de juny tornaran a disputar els Campionats de Catalunya.

Aquest és el segon equip del club figuerenc que es classifica pels campionats catalans després que dies enrere ho assolí el sots-25 femení, sotscampió gironí i alhora entrenat per Parrot.

El júnior femení de l'Escolàpies, campió gironí

El júnior femení de l'Escolàpies, campió gironí / CBE