Miquel Cruz i Aina Cusí guanyen la mitja marató de muntanya de Colera

Prop de 260 participants prenen part a la Trail Albera Marítima, que també tenia un recorregut de 8 km

El podi femení en 21 km, encapçalat per Aina Cusí

El podi femení en 21 km, encapçalat per Aina Cusí / CEDIDA

Empordà

Empordà

Prop de 260 participants van prendre part, el diumenge passat a Colera, a la cursa de muntanya Trail Albera Marítima. A la distància de 21 km (1.000 m+), de mitja marató, els campions van ser el figuerenc Miquel Cruz i la llançanenca Aina Cusí, que van estar seguits en el podi per Eric Plana i Ivan Martin -categoria masculina-, i per Irene Bosacoma i Rosa Font -femenina.

En el segon recorregut, de 8 km (350 m+), als podis hi van pujar: Ferran Albogers, Bruno Villan i Luis Guilera -masculí-; i Dolors Ros, Estefania Plans i Mayra Magro femení. La prova era organitzada pel Club Rem Colera i l'AFA Escola Puig d'Esquers.