Futbol

El Figueres empata a Sabadell i manté vives les opcions d'ascens directe

La Unió perd una plaça i acabarà la jornada en quarta posició, però es manté a només tres punts del Sabadell B

L'onze del Figueres al camp del Sabadell B.

L'onze del Figueres al camp del Sabadell B. / UEF

Roger Illa

Roger Illa

El Figueres ha sabut resistir en l'enfrontament directe d'aquest diumenge al matí contra el filial del Sabadell (0-0). Els locals han dominat el partit i han gaudit de les millors ocasions, però no han estat encertats de cara a porteria i cap equip ha pogut moure el marcador. D'aquesta manera, el Figueres allarga una ratxa de nou partits consecutius sense perdre.

Si bé una victòria unionista hauria deixat als altempordanesos amb un empat a punts amb el Sabadell B i amb el goal-average directe igualat o guanyat, el 0 a 0 manté ben vives les opcions d'arribar a la segona posició i d'obtenir l'ascens directe. Ara, el Figueres està a només tres punts dels vallesans, però en cas d'empat a punts seguirien per sota a causa del goal-average desfavorable.

La notícia negativa pels interessos unionistes l'ha marcat la victòria del Vic al camp de la Guineueta. Amb els tres punts sumats, els osonencs han superat el Figueres i li han robat la tercera posició.

El diumenge vinent (12h) la Unió rebrà el Sants, onzè classificat. L'equip intentarà aprofitar els durs enfrontaments que li esperen al Vic (que rebrà el líder, l'Europa B) i al Sabadell B (que visitarà el sisè classificat, l'Horta). Tot obert amb vuit jornades per disputar-se.