L'Escala, tercer classificat de Segona Catalana, es jugarà l'opció de promocionar aquest dissabte (17 h) al camp d'un Bescanó que és segon i té a sis punts quan queden quatre jornades pel final. Els escalencs es van refer de la derrota contra el Bosc de Tosca amb una victòria ajustada, el diumenge, davant el Marca de l'Ham (2-1), en el derbi comarcal de la jornada, gràcies als gols de Hamza Benmessaoud i Musa Fatty.

D’aquesta manera, el conjunt de Ricard Ferrer haurà de guanyar sí o sí a Bescanó per col·locar-s'hi a només tres punts, mentre que un empat el deixaria ja quasi sense opció i una derrota seria fatídica. Els escalencs tindran la baixa de Zou Moustakim, però recuperaran a quatre jugadors sancionats: Gerard Fageda, Xavi Mora, Nil Pàmies i Marc Gasull.

El vilafantenc Pep Roca (Bescanó), l’amenaça dels escalencs

Un dels principals perills del Bescanó ve de l’Alt Empordà, més concretament de Vilafant. El davanter Pep Roca és el màxim realitzador dels gironins amb 12 gols i contra l’Escala s’enfrontarà a un dels seus exequips. Roca, únic representant local després de l’adeu de Xampi a la Jonquera, també ha jugat en el Cornellà, Vilamalla i Banyoles.