L'Alt Empordà seguirà tenint un total de vuit seus a la pròxima edició del Torneig MIC-Mediterranean International Cup que tindrà lloc per Setmana Santa, del 28 de març a l'1 d'abril. Ara bé, la vuitena seu ha ballat en els darrers dies i tot i que en un primer moment els organitzadors havien anunciat que el camp Pelai i Buixó, de Vilamalla i on juguen els equips de la Penya Unionista Figueres, en formaria part, finalment ho han desestimat.

En canvi, a últim moment Navata hi acabarà traient el cap i s'afegirà en els complexos de Figueres -per partida doble, amb l'Estadi de Vilatenim, lloc de la inauguració i l'Albert Gurt-, l'Escala, Llançà, Sant Pere Pescador, Bàscara i Empuriabrava. L'Alt Empordà acollirà un quart del torneig MIC aproximadament i veurà partits de categoria cadet, infantil i aleví.

Participació de l'aleví A

Navata disposa de dos camps de gespa natural -en principi, s'utilitzaria el segon terreny de joc- i les negociacions entre Jordi Córdoba, membre de la junta directiva, i el MIC han estat claus perquè sigui una realitat. A més, el club navatenc participarà en aquest torneig internacional amb l'equip aleví A.