La seu del Col·legi d’Arquitectes de Figueres va ser l’escenari, el dijous de la setmana passada, de la presentació de les activitats del Torneig MIC-Mediterranean International Cup que tindran lloc a la capital de l’Alt Empordà per Setmana Santa. La ciutat figuerenca serà, per primer cop en 18 edicions, seu de la inauguració, que se celebrarà a l’Estadi de Vilatenim el dimecres dia 28 de març a la tarda, i d’algunes finals de categoria cadet i infantil, previstes pel diumenge 1 d’abril al matí. A més, també ho serà a les edicions del 2019 i del 2020.

Paral·lelament a Vilatenim, que té capacitat per 9.500 espectadors i que de ben segur omplirà tres quarts d’entrada el dia de la inauguració, durant el torneig també hi haurà partits a l’estadi Albert Gurt. Durant la posada en escena, a Vilatenim hi haurà un partit de juvenils de primer nivell i altres activitats d’entitats de la ciutat com la Colla Gegantera i Castellera, Dance Me o Tramuntakada.

Durant la presentació, Marta Felip, alcaldessa de la ciutat, va explicar que “fa un parell d’anys vaig conèixer el MIC a través del Patronat de Turisme Costa Brava. Amb l’estadi que tenim i la capacitat hotelera, havíem d’aconseguir que el MIC vingués cap aquí. És una fita molt important perquè situa Figueres i l’Alt Empordà en el mapa d’un torneig internacional”.

Una “credibilitat” per a Masquef

L’acte també va comptar amb la presència de Juanjo Rovira, director del MIC, i del regidor d’Esports Jordi Masquef. Per al regidor i segon tinent d’alcalde “el MIC és considerat com un dels torneigs més importants del món, té una credibilitat i solvència més que demostrada. Com a Ajuntament, estem més que encantats i hem posat totes les facilitats perquè el MIC pogués venir”.