Perdre els dos últims partits com a local, on havia estat nou mesos imbatut, ha empès l´Escala a cedir la segona plaça de Segona Catalana, que permet promocionar per pujar. Ja amb el Girona C escapat en el lideratge, els nois de Ricard Ferrer ara tenen com a únic objectiu recuperar el segon lloc, a mans d´un Bescanó que té els altempordanesos Pep Roca i Miquel Juan a la plantilla i que suma sis triomfs consecutius.

Davant el Cassà (0-2), diumenge passat, l´Escala tenia les baixes per sanció d´Argi i Sergi Ramírez i va claudicar per un gol a cada part. A més, a la recta final Adrià Serra va ser expulsat i es perdrà el duel d´aquest dissabte (16.30 h) a Palafrugell.

Per la seva part, el Marca de l´Ham va perdre per la mínima davant el Bosc de Tosca (0-1), tot fallant un penal en el minut 86, però continua amb cinc punts de marge respecte al descens. Edu Ortega, tècnic dels figuerencs, tenia les baixes dels sancionats Richard i Laari, que reapareixeran aquest diumenge (11.30 h) a Caldes, i tampoc hi era el porter Nahuel Brentan, que ha fitxat pel Navata.

Mentrestant, el Roses es manté penúltim i davant el Palafrugell (1-1), que està just un lloc per sobre, va deixar escapar una gran ocasió per apropar-se a la salvació. No obstant això, els rosincs van acabar celebrant un punt perquè no va ser fins al minut 90 que l´exfluvianenc Adrián Sánchez va neutralitzar el 0-1 dels palafrugellencs.