L'Escala es va imposar aquesta jornada al camp del Caldes de Malavella per 0 a 2 amb les dianes de Pol Compte i Xavi Mora, els dos màxims golejadors de l'equip de Ricard Ferrer. L'ex de la Jonquera inaugurava l'electrònic en el minut 39 i l'ex del Sant Feliu de Guíxols posava el 0 a 2 final en el minut 68 de partit.

En aquesta tercera jornada de Segona Catalana va debutar el figuerenc Zou Moustakim, un jugador de 20 anys, que ha militat a Tercera Divisió amb la Jonquera i el Peralada. Tot i ser un jugador defensiu, el tècnic Ricard Ferrer el va fer debutar d'extrem esquerre. I precisament, l'últim fitxatge del club escalenc, va iniciar la jugada del segon gol.

Per la seva banda, la Marca de l'Ham va aconseguir la primera victòria a Segona Catalana contra el Sant Jaume de Llierca, filial de l'Olot, gràcies al gol en el minut 25 de Sergio Casanova. El duel entre dos dels conjunts que debuten en aquesta categoria. Per culpa de les pluges el partit es va haver de jugar al camp del Morrot i no l'estadi municipal.

La derrota aquesta jornada ha estat per l'AE Roses, que ha perdut per la mínima a Tossa, un dels escenaris que s'estrena a Segona Catalana. El gol d'Erik Mahillo fa que l'equip de Carlos Santiago encadeni la segona derrota seguida en el tercer enfrontament de la lliga.