Aquest dissabte es juga la final de la Champions League entre la Juventus de Turín i el Reial Madrid en l'estadi de Millennium de Cardiff, a Gal·les (Regne Unit), un estadi amb capacitat per 74.500 persones que serveix tant de camp de futbol com de rugbi.

El Reial Madrid intentarà mantenir la seva fiabilitat en les finals, ja que només ha perdut tres de les 14 disputades. De fet, les últimes cinc que ha aconseguit li han vist aixecar el trofeu: en 1998, en 2000, en 2002, 2014 i 2016.

Per la seva banda, la Juventus de Turín disputarà la seva novena final de la Copa d'Europa, la segona en les últimes tres temporades, per intentar aconseguir el seu tercer títol i posar fi al seu 'gen perderdor' en la màxima competició continental. Només el Reial Madrid (14), el Milan (11) i el Bayern (10) han jugat més finals. No obstant això, aquestes no han estat massa benèvoles amb l'actual campió italià que de les anteriors vuit disputades ha perdut sis.

El Reial Madrid i la Juventus de Turín reeditaran la final de la 'Setena' Champions de l'equip blanc, aixecada en Ámsterdam l'any 1998 gràcies a un gol de Pedja Mijatovic que va acabar amb una mala sort de 32 anys des de la consecució de la seva sisena Copa d'Europa.

El partit podrà seguir-se en televisió en Antena 3, TV 3 i en Bein Sports, a més de seguir-se online aquí des de les 20.45 hores.