El Peralada té la Segona Divisió B a només quatre partits després de superar amb èxit la primera eliminatòria de la promoció d'ascens contra el Móstoles de Madrid i plantar-se a les semifinals, en què es veurà les cares amb el Conquense. A falta de confirmar els horaris, el duel d'anada serà aquest diumenge dia 4 a Peralada -en principi, a les 12 h- i la tornada el cap de setmana següent, del 10 i 11 de juny a Conca, a l'estadi La Fuensanta, amb capacitat per 6.700 espectadors i situat a 670 km de l'Empordà.

Es tracta d'un rival que ja es trobava a Segona B -descens a Tercera Divisió el 2015- i que enguany també ha quedat sotscampió, en el grup de Castella-la Manxa. En l'eliminatòria prèvia va patir de valent contra l'Anguiano, amb 2-2 a la Rioja i 0-0 a Conca, amb el porter Àlex Ruiz salvant els mobles. Amb els números a la mà, el conjunt que dirigeix José Manuel Poyatos té el tàndem format per Nacho i Álvaro Collado com a perill en atac.

Contra el Figueres, a la 2000/01

El darrer cop que un conjunt altempordanès es va enfrontar al Conquense va ser a la temporada 2000/01, amb el Figueres a Segona Divisió B. El curs següent, Arnau Sala iniciaria una segona etapa com a jugador a Vilatenim.