L'Escala ha caigut fins a la quarta posició de Segona Catalana, a tres punts de la promoció, després de perdre un duel crucial al camp del Banyoles (2-1). El conjunt que entrena Albert Gasca recuperava els sancionats Ricard Ferrer i Salam, però encara tenia la baixa del lesionat Toni Ruedas, i va acabar baixant el cap. Jam Baldeh, jugador escalenc la temporada passada, va anotar l'1-0 pels del Pla de l'Estany i en la represa el golejador blaugrana Àlex Darnés, curiosament amb trajectòria banyolina, va establir la igualada. Els últims minuts van ser un malson per a l'Escala, que es va quedar amb deu per l'expulsió de Sergi Ramírez i poc després va encaixar el gol de la ­derrota de la mà d'Èric Díaz, davanter de l'Escala durant el 2015.

Banyoles: Donat, Villafañe, Jam (Èric Díaz, 79'), Massó (Barceló, 87'), Edile, Lanzas, Facu, Gaska, Barco, Kuhn i Sala (Feixas, 66').

L'Escala: Ureña, Nil, Ricard, Salam (Hamza, 84'), Ramírez, Agustí (Alabert, 64'), Serra, Argi, Darnés (Gasull, 79'), Mas (Puig, 64') i Pol.

Gols. 1-0, Jam (36'); 1-1, Darnés (p)(73'); 2-1, Díaz (85').

Àrbitre: Cortés Portell. Va expulsar el visitant Ramírez (78').

Sisena jornada sense guanyar

El Roses es troba còmode a la zona mitjana de Segona Catalana després de sumar un empat (0-0) al camp del Can Gibert, que tenia el rosinc Tibu com a porter suplent. L'equip de Gabri Maragall i Enric Giménez, però, no es pot despistar perquè acumula sis partits seguits sense conèixer la victòria i té el descens a cinc punts. Precisament, l'equip que delimita les brases és el Palafrugell, el pròxim rival dels rosincs, el pròxim 5 de març a Mas Oliva. Al camp del Can Gibert, el Roses recuperava Meli Ribera després d'un partit sancionat i va acabar donant el punt per bo després de rebre una pilota al pal a la recta final del partit.

Can Gibert: Francesc Gurt, Pinto, Peralta, Guilera (Guinart, 66'), Ortega, Mballo, Eric Ridao (Sillah, 66'), Rivas (Segura, 70'), Tarifa (Vilaró, 80'), Hèctor De Marco i Bastidas.

Roses: Sergio Feria, Meli Ribera, Jorge Torres, Marc Vélez, Edu Sastre, Robert Fernández, Joan Baduà (Hossni Jelleun, 80'), Ibu (Gianfranco Galli, 86'), Pere Bel (Joel Crespo, 66'), Gerard Tissera i Ezequiel Fernández.

Gols. No n'hi va haver cap.

Àrbitre: Rimbau Guillaumes.

Punt d'ofici al camp d'un candidat

En el camp d'una de les revelacions i candidat a l'ascens, el Bescanó, el Base Roses va rescatar un punt (0-0) que li permet ser optimisma per eludir el descens. Els nois que entrena Jordi Ricart van resistir les envestides dels gironins i van saber aguantar el 0-0 inicial tot i jugar els últims dotze minuts amb inferioritat per l'expulsió amb vermella directe de Julien Gallart, que es perdrà el partit pendent al camp del Campdevànol. El duel contra el cuer, suspès a finals de gener per la neu, es jugarà aquest dissabte (17 h).

Bescanó: Masallé, Aguilera, Soler (Comas, 71'), Sala, Felip Sans, Salva (Xifra, 66'), Boudet, Molero (Xevi Martinez, 33'), Chamizo (Fofana, 89'), Font (Sors, 83') i Viella.

Base Roses: Ricard López, David Costa, Richard (Julien, 71'), Pitu Labrador, Èric Jacobs (David Ricart, 81'), Marc Ricart, Ivan Vargas (Frank, 81'), Blas Hornos, Oscar Pereira (Joel Barreña, 71'), Mínguez (Raül Blanco, 89') i Justa.

Gols. No n'hi va haver cap.

Àrbitre: Boada Barcelona. Va expulsar als visitants Julien (78') i Jordi Ricart -tècnic- (85').