n El Llagstera no va poder celebrar diumenge la victòria contra el Badalona (2-2), però, en canvi, va sentir-se satisfet de tornar a comptar amb dues peces importants a la davantera i a la defensa. Dos homes que feia un munt que no actuaven amb els blaugranes, Rafa Jordà i Diego Jiménez, van poder reaparèixer. Com va expressar a la zona mitja el davanter Jordà, el seu retorn després de perdre's els últims vuit partits per lesió va ser «una satisfacció a mitges perquè esperàvem aconseguir una victòria». El de Santa Perpétua de la Mogoda va explicar que contra els barcelonins «vam protagonitzar bones fases de partit, però, que no vam saber aprofitar». Tot i això, Rafa Jordà, va assegurar que «dóno per bo el punt», sobretot tenint en compte que els llagosterencs van haver de remuntar en dues ocasions un marcador advers i que l'empat final va arribar in extremis amb un gol en el temps afegit obra d'un defensa com és Samu San José.

Personalment, l'exjugador del Wuhan Zall de la League One xinesa, era un home feliç per haver deixat enrera les maleïdes lesions, un calvari que només han permès veure al corpulent davanter a estones. Segons Rafa Jordà, «vaig notar bones sensacions i la veritat és que físicament em trobo molt bé «. Ara l'imminent objectiu «és el d'agafar minuts i ritme per quan el míster em vulgui d'inici».

Amb l'equip situat més a prop del descens que de dalt, el davanter del Llagostera vol «ajudar a l'equip» a remuntar posicions. Entèn, en aquest sentit, que el Llagostera ha d'arrencar d'una vegada «perquè tenim un molt bon equip, però això no queda demostrat a la classificació».

Per la seva banda, la reaparició del defensa central Diego Jiménez va arribar molt més aviat que la de Rafa Jordà a causa de la lesió de Rodri als vint minuts del partit davant el Badalona. L'exfutbolista del Recreativo de Huelva valorava així tot aquest temps allunyat dels rectangles de joc: «Han estat uns mesos durs perquè vaig recaure d'una lesió, però, ara vull oblidar-ho i el més positiu és que tots estem recuperats i a disposició del míster». Els blaugrana sumen quatre jornades sense vèncer, i segons el central, «hi ha partits on podríem haver fet alguna cosa més, i al no aconseguir-ho es converteix en una llosa». Ara l'objectiu és «poder encadenar un parell o tres de triomfs seguits per agafar confiança».