En un dia ideal per demostrar que l'Escala vol recuperar la Primera Catalana, el Guíxols va aixafar-li la guitarra en la presentació. Els ganxons, amb tres baixes per sanció però amb l'exjonquerenc Carlos López a les seves files, van assaltar el Nou Miramar amb un solitari gol de Manu al minut 66. L'Escala es va bloquejar el dia en què reapareixia després d'una lesió Pol Compte i quan també tornaven Alforcea -va tenir l'1-1 al final- i Salam després de complir un partit de sanció, mentre que se'l van perdre pel mateix motiu Lluís Ferrer i Agustí Garcia, que reapareixeran aquest diumenge a Camprodon.

Edu Sastre es vesteix de pitxitxi

El Roses, amb les coses clares, ha deixat enrere el descens després de superar el Camprodon (3-2) amb un gol en el temps de descompte d'Edu Sastre. L'emblema del club rosinc, habitual migcampista, va anotar d'aquesta manera el seu cinquè gol del curs. Abans, Robert Fernández també va fer el que millor sap, anotant un doblet i contribuint a l'equip de Gabri Maragall a quedar-se amb el triomf a Mas Oliva en un partit que perdia 1-2 en el minut 86. El Roses, que recuperava el sancionat Meli, jugarà a Anglès aquest diumenge (16.30 h).

Ocasió perduda contra el líder

El Base Roses ho tenia tot a favor per assaltar i tombar el Banyoles al seu camp, però al final va acabar abaixant el cap (5-2). En un duel trepidant, els del Pla de l'Estany es van quedar amb deu jugadors en el minut 54, amb 2-2 en el marcador. No obstant això, el Banyoles, liderat per l'exjonquerenc Ignasi Massó i amb un grapat de jugadors amb experiència a Primera Catalana, va créixer i va acabar quedant-se amb la victòria amb tres gols més. Jose Santos,

tècnic rosinc, va donar entrada al pitxitxi del filial Alioune Gueye i recuperava els sancionats Oscar Pereira i Remi -absent-, però veia com Joel Barreña havia de complir un partit de càstig i tornarà aquest dissabte (15.30 h) davant el Can Gibert. En el conjunt gironí, entrenat des de fa poc per Sepu, juga el porter rosinc Tibu, amb passat com a jugador dels de la Vinyassa.