Que aquesta no serà una temporada fàcil ho sap tothom. Ho confirmen els números, i és que després de quatre jornades el Bordils continua sense conèixer la victòria. Fins ara, els de Pau Campos només han pogut sumar dos empats. Allò que a molts llocs provocaria cert nerviosisme, a Bordils és viu amb tota la normalitat del món. No n'hi ha per menys. Aquest estiu han marxat jugadors importants, i la lliga acaba de ?començar. No hi ha motiu per fer saltar les alarmes. El marge de millora és molt gran, i per tant, la reacció per arribar en qualsevol moment.

Ahir, el Bordils va començar amb les idees molt clares. Bona mostra d'això, el 6-3 del minut 13 després del segon gol de Pep Reixach. Malauradament, a partir d'aquí la situació es va capgirar. El Torrelavega va saber donar la volta a l'electrònic. Un gol d'Hernández igualava primer el marcador (6-6). Posteriorment dos gols de Sergio Rodríguez posaven el 6-8. Diferència que s'ampliaria fins a tres gols a la mitja part del partit (8-11).

A la represa, el guió no va canviar. El Bordils no va saber reaccionar i les diferències van anar augmentant (9-15). La màxima renda dels visitants va arribar a dotze minuts del final quan Anton Setien va posar el 13-20. El Bordils va fer un gran esforç per intentar esgarrepar alguna cosa, però el cert és que no hi va ser a temps. A 1.09 per acabar, Pep Reixach -màxim golejador del Bordils juntament amb Dalmau Huix, tots dos amb sis gols- va posar el 20-22. Tocava creure que l'empat encara era possible. A l'hora de la veritat, res de res. Cancio per part visitant establia el definitiu 20-23.

La propera estació per intentar sumar la primera victòria del curs serà aquest mateix dimecres (13 h) a la pista del Nava.