Al voltant de 500 gimnastes van participar, diumenge passat al poliesportiu, en la quarta edició de la Copa Figueres, organitzada pel Club Gimnàstica Rítmica Gemma i l’Ajuntament. Aquest, era la primera prova de la temporada de conjunts i individual, prèvia a l’estrena oficial, prevista per al 2 d’octubre, també a Figueres, amb la primera fase de la Copa Catalana. Un miler d’espectadors van presenciar la Copa Figueres, que comptava amb gimnastes de Catalunya i de les Illes Balears i que té la intenció l’any que ve de convertir-se en competició nacional, segons va expressar César Barrenechea, regidor d’Esports.

Pel que fa als resultats del CGR Gemma, cal destacar el primer lloc de l’aleví de nivell 4; el segon de l’infantil de nivell absolut; el tercer del benjamí i de l’infantil de nivell 4 i 5; a més de la segona plaça en individuals d’Uma Méndez en infantil de nivell base. Abans de rebre la Copa Catalana, el club figuerenc participarà aquest diumenge en el Trofeu que organitza el GEiEG a Girona.