En els quatre partits que es van jugar a Quarta Catalana va permetre al Col·lectivitat Boliviana i al Garriguella sumar els sis punts en joc gràcies al seu poder ofensiu. Per una part, l’equip figuerenc va allargar l’estat de gràcia de Cadaqués (2-6) amb una altra mitja dotzena de gols, ara contra el Vilafant (6-1). L’ex de l’Espolla Oscar Gómez acumula quatre gols en dues jornades i ha trobat amb Gerson Delgadillo i Mayro Adalberto Mejía uns bons aliats en atac.

D’altra banda, el ritme del Garriguella de Fran Lara el segueix portant Orlando Cabrera, pitxitxi del grup amb sis gols, que va formar un bon tàndem amb Joni Robledo, ex del Col·lectivitat. La darrera víctima va ser el Vilajuïga (7-2), que davant l’absència dels porters, Eric Godo i Rubén Mena, va haver de reconvertir el jugador de camp Marc Muñoz sota els pals.

Per la seva part, després de suspendre el primer partit, Fortià i Vila-sacra van presentar la seva candidatura a estar a dalt en superar el Cadaqués (8-0) -pòquer inclòs d’Aleix Pujol- i el Llers (2-4), respectivament.

Cinc partits queden suspesos per falta de jugadors i per la Diada

A la segona jornada no es van arribar a jugar ni la meitat de partits, alguns per falta de jugadors, d’altres perquè coincidia amb la Diada. Es van posposar el Navata-Base Roses B, Portbou-Espolla, Selvatans-Sant Llorenç, Siurana-Camallera i l’Armentera-Lladó, que es jugarà el 21.