Cristiano Ronaldo, el gran referent del Reial Madrid, torna recuperat de la lesió de genoll que va patir en la passada Eurocopa, a punt per liderar al seu equip davant l'Osasuna (16.00, BeIN La Liga) en els seus primers minuts a la Lliga, el dia que Zinedine Zidane pot igualar un rècord de quinze triomfs seguits.

Des del 10 de juliol no disputa un partit Cristiano. Aquell dia, a la final que tant somiava amb la seva selecció, va caure lesionat a Saint Denis. Portugal va guanyar França i ell va començar un procés de recuperació que arriba al final, després d'un mes de pretemporada a Valdebebas i al màxim per tornar a competir. Amb el desig de recuperar el temps perdut, Cristiano Ronaldo buscarà gols contra l'Osasuna i un retorn feliç. Torna a escena la BBC, encara que per les paraules de Zinedine Zidane s'intueix que Karim Benzema tindrà minuts durant el partit. Es mantindria Álvaro Morata com a 9, amb dos escortes de luxe com Cristiano i Gareth Bale, el far en l'inici de curs madridista. Les baixes segueixen marcant el present blanc. Amb Keylor Navas, Fabio Coentrao i Isco Alarcón encara en infermeria, els partits de seleccions han propiciat tres descarts sorprenents de Zidane. Els partits d'alta intensitat amb Brasil i Colòmbia, el cansament dels vols transoceànics, deixen fora de la convocatòria Marcelo, Casemiro i James.

L'Osasuna viatja a Madrid amb la baixa notable del lateral dret Javier Flaño, lesionat de gravetat davant la R. Societat. L'ex-Girona Clerc forma part de la llista, però no Javi Álamo.