L’equip del Club de Futbol Sala Esplais passarà a la història a partir de la pròxima temporada després d’acordar la desaparició. Els castellonins, reis catalans amb diferència, es van proclamar el maig passat campions de la Lliga Nacional Catalana per tercer any consecutiu. A més, venien de firmar el triplet, amb la Supercopa i la Copa Catalunya a la butxaca.

Tot i l’aclaparador èxit esportiu, l’equip castelloní ha decidit plegar veles. “El tema de l’edat es va complicant, no trobem relleus de jugadors de la zona i gestionar-ho també porta molta feina”, explica Carlos Ruiz, entrenador del CFS Esplais i una de les ànimes de la secció juntament amb els jugadors Juan Clemente i Toni Téllez.

El CFS Esplais va renéixer l’estiu del 2012 i a més de no tenir aturador en l’àmbit català, en la passada edició de la Champions League Futsal va quedar en un meritori tercer lloc a Lloret.

Última derrota, a la Copa

Els castellonins, amb la meitat de l’equip amb futbolistes barcelonins, es van acomiadar de l’afició el diumenge passat amb una derrota en els quarts de final de la Copa Catalunya a casa contra el Montsant (2-3).