El Llagostera B, líder durant tota la temporada del grup 1 de Segona Catalana, intentarà sentenciar l'ascens a Primera Catalana a la penúltima jornada de lliga. Aquest dissabte (16 h) el filial del Gironès rep la visita del Cornellà del Terri i un triomf el deixarà ja com a campió, sense haver d'esperar el desenllaç de la lliga al camp del Blanes.

Al Llagostera B hi militen tres jugadors de l'Alt Empordà: el figuerenc Miquel Juan Xampi, amb passat al Vilamalla, Peralada i Figueres B; el santperenc Marc Ferrer, ex de l'Escala i Girona B; i el peraladenc Sergi Barco, que ha jugat a Tercera Divisió amb el Peralada i a Primera Catalana amb el Girona B.

Ara bé, el "pols altempordanès" en l'ascens del Llagostera B passa per superar un Cornellà del Terri dirigit per un entrenador de Figueres. Toni Soler, ex de l'Agullana, Esplais i Llançà, entrena els del Pla de l'Estany des de fa dos mesos i tot i ocupar el 10è lloc també necessiten el triomf per evitar l'escabetxada dels descensos no compensats.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.