Ahir al matí va tenir lloc la presentació d'una clàssica com són les Curses Ciutat de Girona, que se celebraran el proper diumenge 17 d'abril, organitzades per l'Ajuntament de Girona i El Corte Inglés.

La prova consta de tres modalitats: la Mitja Marató, la Cursa Popular i les Minicurses. El caràcter festiu i popular s'accentua també donant continuïtat a la Cursa Popular de 5 quilòmetres, que l'any passat es va incorporar amb la voluntat d'augmentar la participació entre aquells corredors que consideraven excessiva la distància de 10 quilòmetres. Totes les curses són d'inscripcio gratuïta a excepció de la Mitja Marató, que té cost de 16 euros. Les inscripcions es poden formalitzar a través del web www.girona.cat/curses_girona fins dimecres 13 a mitjanit o fins divendres 15 a l'estand de Girocentre. Fins ara, gairebé 700 persones ja s'han apuntat en alguna de les modalitats.

Amb l'objectiu de mantenir-se com un referent de rigor i de qualitat en el panorama català de proves atlètiques, les?Curses mantenen enguany la incorporació d'un xip, d'un sol ús, personal i intransferible, en el dorsal de tots els atletes. Això permet tenir una referència exacta del temps de cada participant en tot moment.

El tret de sortida de les Curses Ciutat de Girona es produirà a les 9.00 , amb la 11a Minicursa, on correran tots els petits segons les franges d'edat a què pertanyin. Un cop finalitzin, a les 9.35 hores, comenc?aran simultàniament les altres modalitats: la 22a Mitja Marató i la 20a Cursa Popular (10 km i 5 km). En la modalitat més competitiva, destaquen els noms d'Abdeslam El Ouahabi (Rios RT) i Enrique Luque (Ríos Running TM) com a principals favorits.