El Reial Madrid de Zidane va saber aprofitar el baix moment de forma de l'Sporting i va seguir amb l'idil·li amb l'afició que havia començat en l'estrena de l'entrenador francès a la banqueta del conjunt blanc.

Enmig d'un ambient d'eufòria el Reial Madrid va iniciar la segona volta amb una nova golejada, amb totes les dianes a la primera part, que li van valer per una tarda plàcida per anar aplanant el camí al nou tècnic. Tres gols en els primers deu minuts, van preparar el camí cap a una golejada que només deixa l'ombra de les lesions de Bale (al soli) i Benzema (al turmell).

Amb tot, s'ha d'anar amb compte a l'hora de treure conclusions, perquè l'Sporting no va ser el de la primera volta, que es va saber defensar amb ungles i dents i va impedir que el conjunt blanc vencés a El Molinón.

Amb l'arribada de Zidane a la banqueta sembla que el Madrid ha recuperat la il·lusió i que té les idees més clares. Ahir van marcar els tres de dalt, la famosa BBC (dos gols de Cristiano i Benzema i un de Bale), tots els gols a la primera part i, amb els canvis obligats per les lesions, a la segona va baixar la brillantor.

Aprofitant aquesta baixada l'Sporting va poder marcar el "gol de l'honor", que no li va servir per res, simplement per deixar constància del seu pas per l'estadi del Reial Madrid.