La primera marató nedant de l´Estat es farà a la Costa Brava

31.12.2015 | 06:30
Hèctor Ruiz és un dels participants en el circuit.
Hèctor Ruiz és un dels participants en el circuit.

Swim No Limits presenta per partida doble el cartell de proves de la temporada 2016 i una nova web. Aquest circuit de travessies, que s'organitza a la Costa Brava de la mà de Diversport, incorpora nous esdeveniments en el calendari, com és el repte Swim Marathon Costa Brava, un repte pioner a l'Estat. La Copa Swim Costa Brava estarà formada per quatre proves: Swim by Sunset (Llançà-El Port de la Selva); Swim Ultimate (Llançà-Colera-Portbou); Swim Colera, i Swim l'Estartit.
Per altra banda, Swim No Limits fa un pas més en l'organització d'esdeveniments nedant i presenta el repte personalitzat Swim Marathon Costa Brava, la primera marató nedant de l'Estat, que es realitzarà prèvia reserva de data. Cada nedador que vulgui reptar-se als 42 quilòmetres haurà de tenir mínim de 3 dies de disponibilitat, per si l'esdeveniment s'ha de posposar per qüestions meteorològiques.
Els 42km de Roses a Portbou (o viceversa) es coneixen també com «La Conquesta de la Mar d'Amunt». Aquesta marató nedant es podrà realitzar de forma individual, per grup o per relleus (de 2, de 3, de 4 o de 6), i fins i tot per parelles. Una travessa que comptarà amb un ampli desplegament de seguretat al servei dels esportistes que s'hi apuntin i que ja ha tingut un reeixit simulacre per part de l'equip de nedadors de Diversport. Pau Cusó, David Rodrígues i Josep Maria Caireta es van convertir en els herois de la «Mar d'Amunt» després de 13 hores nedant, de dia i a les fosques, per les aigües de la Costa Brava, sent els primers homes a aconseguir el repte.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema