El taekwondo altempordanès va tornar a demostrar el potencial del seu planter el diumenge passat en el Campionat de Catalunya de categoria júnior que es va disputar en el pavelló de la Mar Bella de Barcelona. La competició, destinada a taekwondistes nascuts entre el 1999 i el 2001, va deixar un total de sis medalles per als clubs de la demarcació.

El TKD Joan’s de Roses es va emportar l’or de la mà de Joan Jorquera (-48 kg), que venia de penjar-se el bronze en el Campionat d’Europa de Letònia. La primera posició també la va aconseguir la taekwondista del Tae Sport Noelia Valcarcel (-52 kg). El gimnàs vilafantenc va aportar-hi tres joves i també va fer podi amb Dani Moreno (-51 kg), que va ser segon. L’altre club altempordanès present, el Jan-su de Figueres, va obtenir un total de tres medalles de plata: Nerea López (-44 kg), Prese Martínez (-59 kg) i Jonathan Casado (-55 kg).

Amb aquests resultats, els clubs de la zona agafen moral de cara al Campionat d’Espanya per clubs que tindrà lloc del 4 al 8 de desembre a Oropesa del Mar (Castelló) i on hi prendran part totes les categories.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.