Després de sortir per primera vegada del descens la setmana passada, gràcies a la victòria davant el Cornellà (2-0), l'Olot busca a territori tarragoní la primera victòria de la temporada lluny de la Garrotxa.

L'Olot arriba al camp de la Pobla de Mafumet amb confiança i amb ganes de demostrar que a domicili també saben fer bé les coses. El principal problema per a Rodri seran les baixes en atac. Uri Santos, sancionat i Diego Sánchez, lesionat, no podran estar a la disposició del tècnic per jugar aquest migdia. La feina d'Uri estava sent molt bona però Diego, que començava a sovintejar amb el gol, serà molt impotant. L'atac olotí novament passarà pels peus d'un destacadíssim Alberto Perea, pitxitxi de l'equip i que podria jugar com a home referència en atac, acompanyat per Gato i Sergio Ortiz a les bandes, que tornarien a la titularitat.

No obstant les baixes, l'Olot sap que té l'oportunitat d'agafar distància amb la zona de descens directe a Tercera amb una victòria davant un rival, la Pobla, que té un punt més que els garrotxins i que arriben al partit després de guanyar la setmana passada al camp de l'Hospitalet (1-2). Els de Martín Posse tindran la sensible baixa del porter Alberto Varo, el jugador més determinant de l'equip.