El Club Esportiu Portbou ha tancat fa pocs dies la celebració del seu centenari, amb l’equip situat a Quarta Catalana, però la celebració es podria allargar uns mesos més si els de Jose Garcia són capaços d’assolir l’ascens. De material, el conjunt fronterer en té i després de sis jornades s’ha col·locat com a líder en solitari amb permís de l’Empuriabrava-Castelló i Vilajuïga, que tenen un partit menys. “Hem de tocar de peus a terra i seguir treballant”, comenta Jose Garcia, tècnic portbouenc, respecte al lideratge.

El Portbou només ha cedit un empat, davant el Vilajuïga, i ha mostrat tenir molta pólvora. La marxa recent de Llansá al Lladó ha estat suplerta aquest estiu per dos joves a qui la categoria se’ls queda petita. Es tracta de Toni Ruedas, que ha marcat en els sis partits de lliga i ja acumula nou gols, i de Younes Belkfir. Ruedas prové del Roses i havia jugat a Tercera Divisió amb el Figueres i el Peralada, a més de fer la pretemporada amb l’Olot, de Segona B. “A l’equip hi ha molta qualitat, hi ha jugadors amb talent que no tenen el nom de Toni Ruedas i també treballen molt”, afegeix García.

Ex del Llers, Marca i del planter

El bloc fronterer el completen joves jugadors que pugen del planter com Romà, Viñas i Delmi, d’altres amb passat al Llers com Carlos Serra -autor d’un doblet diumenge al camp del Vilafant- i Cristopher, l’hàbil extrem Juanca Rojo i jugadors ex-Marca de l’Ham com Kiki i Oller.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.