El Club Patí Jonquerenc es prepara per al que ha de ser una temporada destacada. Després de tastar el terreny, els sèniors femení i masculí d´hoquei patins confien a bellugar-se per a les zones nobles. Per una part, les noies ja saben com les gasta la Primera Catalana després de salvar-s´hi sense problemes el curs passat en l´estrena. El conjunt que dirigeix de nou Marcel Carreras no té marcat l´ascens, però sí escalar als llocs capdavanters. A més, el reforç de luxe d´Ariadna Cabezas, jugadora de la Jonquera que ha tornat al club després de créixer a l´OK Lliga amb el Girona, aportarà un salt qualitatiu. Cabezas segueix, d´aquesta manera, les mateixes passes que va fer Judith Carreras ara fa un any.

"A l´equip femení volem fer un pas endavant, si pugem, de conya, però no és l´objectiu. Al final de la temporada passada vam demostrar que havíem assolit el nivell de la categoria", explica l´entrenador del sènior femení. Marcel Carreras, de 38 anys, també es farà càrrec d´un segon equip absolut de noies que s´ha creat aquest estiu amb la missió de donar sortida al planter i a joves jugadores que puguin fer el salt ben aviat al primer equip. El B, competirà a Segona Catalana, categoria que va estrenar el dissabte passat davant el Folgueroles.

"Una aposta important"

El paper de Carreras en el Club Patí Jonquerenc no s´acaba aquí perquè també segueix sent jugador del sènior masculí, de Segona Catalana i patrocinat per Red Tortuga. "A diferència del femení, l´equip masculí sí que volem ascendir, a veure si és el nostre any. S´ha fet una aposta important tant de jugadors com de cos tècnic", confessa el jonquerenc.

Per aquest motiu, l´entrenador ara és Marc Comalat, amb passat a l´Arenys de Munt, Raspeig, Tordera i Voltregà. El seu predecessor, Koke del Campo, ha estat designat com el preparador físic. Al terreny de joc, les tres novetats de l´exercici són el porter Gerard Parrillas (Arenys de Munt), el defensa blanenc Marc Armero (Coutras francès) i el jove davanter de Tordera Àlex Díaz (Malgrat).

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.