Amb el Reial Madrid a l´alça, reforçat per les dues victòries contra el Barcelona i per la classificació per als quarts de final de la Lliga de Campions, el conjunt blanc torna a centrar-se en la Lliga, competició en què s´ha mostrat més irregular aquesta temporada i on espera seguir amb la inèrcia guanyadora per, si més no, intentar desbancar l´Atlètic de Madrid del segon lloc i posar pressió al líder, el Barça, que tot i viure un moment delicat segueix a un món de distància. Visita el camp d´un Celta de Vigo necessitat, d´un conjunt, el gallec, immers en la zona de descens i que espera repetir la victòria que va aconseguir davant els madridistes en l´anada dels vuitens de final de la Copa del Rei (2-1).

Jose Mourinho ha decidit donar descans a homes importants com Sergio Ramos, Raphael Varane i Fabio Coentrao, així que, com a mínim en defensa, el Madrid presentarà algunes rotacions. També tindrà la seva oportunitat Luka Modric, un dels herois d´Old Trafford. El tècnic portuguès no podrà comptar amb els lesionats Íker Casillas i Ángel Di María.

El Celta, per la seva banda, recupera Roberto Lago després d´un procés gripal que l´ha mantingut uns dies inactiu, i també torna l´internacional danès Krohn-Dehli, qui va descansar l´anterior jornada a Sevilla. L´altra novetat pot ser l´entrada del croat Daniel Pranjic al mig del camp en detriment d´Alex López. La gran incògnita és saber si l´entrenador, Abel Resino, reservarà el golejador Iago Aspas per al derbi gallec de la propera jornada, ja que l´atacant té quatre targetes grogues. Si finalment descansa, el coreà Park, fitxatge estrella dels gallecs que continua sense explotar, tindria una nova oportunitat per reivindiar-se, sense descartar tampoc l´opció d´utilitzar un nou pur com ho és el veterà Mario Bermejo.

La Lliga, gairebé impossible

Aitor Karanka, segon a bord de la banqueta del Santiago Bernabéu, va sortir ahir en roda de premsa per recordar que la Lliga està «pràcticament impossible» tot i el seu bon moment i la davallada física del Barcelona. Igualment i preguntat pel futur de Jose Mourinho, el tècnic va assegurar que no s´ha «interessat» per aquest tema però que veu com el portuguès «pensa en el Madrid