La darrera jornada dels entrenaments de pretemporada de Jerez ha estat la millor pel que fa al clima i l'estat de la pista. Els pilots de Avintia Racing han completat els tres dies de proves sense incidències i mostrant-se molt competitius. Tot i que en ambdues categories la igualtat és protagonista, tant Maverick com Julián, marxen de la pista andalusa amb molt treball realitzat i amb la sensació que estan preparats per a la "batalla" que començarà el proper mes d'abril a Qatar. Ara, un temps de descans abans dels últims i definitius entrenaments IRTA del pròxim mes de març, de nou a Jerez, en què ja no valdrà cap tipus d'estratègia. En ells, sabrem amb certesa quins equips i quins pilots seran protagonistes durant l'any. Els homes de Avintia Racing estan convençuts de formar part del selecte grup de pilots que lluitaran pels llocs d'honor el 2012.

El pilot de Roses que ha rodat 48 voltes i ha marcat un millor temps de 1.47.52, ha assegurat: "Després d'aquests tres dies de proves no puc més que estar veritablement content. Hem treballat moltíssim en el xassís i hem millorat una mica el motor, tot i que encara necessitem més. Hem rodat en temps molt bons i ja estem a menys d'un segon del rècord de les 125 cc En els entrenaments del mes que ve hem d'intentar baixar-los i estar encara més a prop (si no millorar-lo), del record. Penso que amb l'ajuda d'Honda podrem aconseguir-ho. Ara hi ha un "aturada" en què cal aprofitar per treballar físicament al màxim per arribar en la millor forma possible a Qatar. Estic molt animat però hem d'estar atents perquè no serà fàcil. Hi ha molta i molt bona competència. Veurem ".

L´altre integrant de l´equip, Julián Simón que ha fet 1.42.75 després de 62 voltes, ha comentat: "Poder rodar amb bon clima i amb la pista en bones condicions durant aquestes tres jornades ha estat molt productiu. Cal tenir en compte que aquesta temporada he de descobrir i familiaritzar-me amb la moto i amb l'equip i, tenir aquests dies de proves, ha estat fonamental per a això. Hem aprofitat al màxim les tres jornades i, el mateix que va passar quan abandonàvem el circuit de València, me'n vaig de Jerez amb una molt bona sensació i amb la seguretat que avancem en direcció correcta. Encara no hem arribat al punt àlgid (encara ens queda millorar el tren davanter) i, però, ja som ràpids i competitius. Avui he fet molt bons temps i he estat constant. Això em fa estar molt positiu davant els pròxims entrenaments IRTA i, per descomptat, davant la primera cursa a Qatar ".