Marxar d'Osca amb la cinquena victòria de la temporada seria una gran manera d'acabar una setmana complicada per al Sant Josep després de la retirada de Carles Canals, substituït per Jordi Vallmajó, i la sortida definitiva a la llum pública dels greus problemes econòmics del club. "El partit d'Osca és una bona oportunitat per guanyar un altre partit", comentava aquesta setmana Zan Tabak, que farà debutar Vallmajó, tot just va començar a entrenar dijous a la tarda, tot i el que tècnic croat és conscient del nivell dels aragonesos, que en la darrera jornada van guanyar a la pista del Clavijo. "Són un bon equip, que vénen de guanyar fora i també tenen l'oportunitat de sumar una segona victòria seguida, però el més important i del que ens hem de preocupar és del que fem nosaltres per guanyar més que no pas de les virtuts del rival".

Amb Jordi Vallmajó, el Sant Josep guanya una alternativa més en el lloc de base titular, Tabak no acabava de confiar en Canals, i amb el pas de les setmanes podria no acabar sent gens estrany veure el figuerenc jugant molts minuts de base amb Ordín de dos anotador. De moment, però, els arguments per a aquest vespre del Sant Josep són semblants als de les darreres setmanes: l'esperit defensiu que Tabak intenta inculcar al seu equip i el paper dels Ordín, Middleton o Pino per tirar endavant el partit amb la col·laboració dels tirs oberts de Freimanis i dels intangibles de Marc Fernández (màxim rebotejador de l'equip jugant d'aler).

A Osca, la recent victòria a la pista de La Rioja es veu enfosquida per la lesió d'Adrián García (baixa segura avui) i pel dubte del millor jugador local: Miguel Ángel Montaña (15.9 punts per partit). El pivot valencià, els dos últims anys a Melilla i Menorca, és la gran referència de l'Osca, però no s'ha pogut entrenar aquesta setmana per un problema a la mà i està per veure en quines condicions jugarà. A banda de Montaña, atenció al lituà Leonavicius (23 punts a La Rioja) a més del base Miqui Servera o del pivot McNeil (8.6 rebots).